patience spelen

Solitaire spelletje

Een solitaire spelletje spelen? Leuk idee! Solitaire is eenvoudig te begrijpen en vereist nagenoeg geen kaartervaring. Maar ook als je een befaamd kaartspeler bent, kom je vast en zeker tot je trekken! Stargames.com laat graag weten dat ze een uitgebreid aanbod spellen voor jou ter beschikking stellen, opgesplitst in diverse categorieën. Zo kan je er o.a. een solitaire spelletje opstarten, gratis of voor echt geld. Ga jij ervoor? Dan zien we je graag spoedig op Stargames.com!

Meld je aan bij Stargames en speel online solitaire tegen anderen!

Spider solitaire regels

Hoe gaat solitaire precies in zijn werk? Wel, eerst en vooral heb je 2 spelers nodig die bereid zijn om met elkaar te duelleren. Je hebt je doel bereikt, als je erin slaagt om alle kaarten op de speeltafel in sequenties te groeperen en één voor één op de stapel te leggen. Een sequentie is een ononderbroken reeks van opengelegde kaarten met afgaande waarde in dezelfde kleur. Eenmaal de sequentie tijdens het spel solitaire de volledige 13 kaarten bevat, wordt de rij uit het spel verwijderd en is die reeks afgelopen. Het solitaire spelletje is afgelopen als alle sequenties succesvol zijn beëindigd of de speler op de ‘klaar’-knop heeft geklikt. Wacht niet langer… en start nu onmiddellijk een solitaire spelletje! Je hebt er weinig of geen kennis voor nodig. Wedden dat je snel vertrouwd zult geraken met de regels van een solitaire spelletje?

Solitaire toernooi starten

Speel je graag toernooien? Uitstekend! Dat is mogelijk op Stargames.com. Je maakt daarbij kans om mooie geldprijzen binnen te rijven. Bovendien speel je tegen diverse online tegenstanders, elk met een verschillende afkomst. En dat is nog niet alles. Een solitaire spel is een uitstekende gelegenheid om te testen in hoeverre jij dit spel beheerst. Je solitaire skills worden uitermate op de proef gesteld, als je dit spel speelt! Dat maakt een solitaire spel meteen een stuk uitdagender en aantrekkelijker. Zou je dus graag een avondje plezier beleven? Speel dan nu een solitaire toernooi!

Solitaire spelletje voor de fun of voor echt geld

We beseffen dat je misschien eerst graag de software van Stargames test, alvorens je overgaat tot een solitaire spel voor echt geld. Daartoe wordt je de gelegenheid geboden! Ook als je een minder ervaren speler bent, die pas zijn eerste stapjes zet in de solitiare wereld, raden we je aan om eerst en vooral enkele gratis spellen op te starten. Een uitstekende gelegenheid om na te gaan hoe ver jij momenteel staat. Nadat je eenmaal vertrouwd bent met een solitaire spelletje en dus prima weet hoe het in zijn werk gaat, zou je kunnen overgaan tot een storting. Daarbij garandeert Stargames je een snelle en veilige transactie, in elk geval. Nadat de storting is verwerkt, kan je onmiddellijk solitaire beginnen te spelen! En als je nu geld wint na een spel solitaire? Dan kan je dat probleemloos laten uitbetalen. Want een extraatje kan iedereen goed gebruiken, toch?

Welkom op Stargames.com

Als solitaire liefhebber, heten we je graag welkom op Stargames.com. Dit unieke online platform, dat bestaat uit diverse spellen voor jong en oud en dagelijks bezocht wordt door duizenden fervente spellen liefhebbers, staat op je te wachten. Een solitaire spelletje zal je vast en zeker veel plezier opleveren. Verplaats je daarom onmiddellijk naar de sectie ‘kaartspelletjes’ en start er een solitaire spel! Laat jezelf verrassen door het unieke design, gebaseerd op wensen van onze gebruikers.

Nu een solitaire spelletje starten? Prima! De mogelijkheden zijn eindeloos. Zowel wat betreft spider solitaire als solitaire, kan je terecht op Stargames.com. Maak de juiste keuze en ervaar spanning en sensatie als nooit tevoren, als jij met de jackpot aan de haal gaat. Veel succes met je solitaire spel!

 
"));